Doorgaan naar inhoud

Handig om te Weten

Bezoekersinformatie

Erotheek cinema is gelegen in Schiedam, en is wel de meest bekende sexbioscoop in regio. In de cinema zijn twee zalen aanwezig. Ook vind je bij ons priveruimtes, relax- en speelruimtes, glory-holes en een uitgebreide sexshop.

De entreeprijs is € 15,-

dames hebben gratis entree. Een gezellig avontuur voor stelletjes, homo, hetero, bi,trans en iedereen die hier buiten valt. Bij ons is iedereen van harte welkom.

Wij bieden een ontspannen, veilige en schone omgeving voor hem en haar. Een spannende omgeving waarin u samen met anderen van een film kan genieten.

Filmprogramma

Het filmprogramma loopt van maandag t/m zondag en iedere dag worden de nieuwste films non-stop achter elkaar vertoond over 2 zalen en 4 priveruimtes.

Door streamingdiensten zijn altijd de nieuwste film te Zien op Mega schermen

Onze openingstijden zijn als volgt:

Maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 21.00 uur

Zaterdag: 10.00 tot 20.00 uur

Zondag: 12.00 tot 17.00 uur

Bereikbaarheid

Sexbioscoop Erotheek ligt centraal in het centrum van Schiedam, op steenworp afstand van Winkelcentrum Nieuwe Passage. Vanuit diverse richtingen is het gemakkelijk te voet of per fiets of met de auto te bereiken. Bezoekers van de Erotheek mogen gratis parkeren op het eigen parkeerterrein aan de achterzijde van de winkel.

Vanaf Station Schiedam Centrum duurt de wandeling naar Sexbioscoop Erotheek Schiedam zo'n 20 minuten. Vanuit de bushalte KOEMARKT, waar vele lijnen van de stads- en streekvervoer stoppen, duurt de wandeling 3 minuten. Vanaf de tramhalte KOEMARKT duurt de wandeling net iets langer met 5 minuten.

Sexshop

Bezoek ook de Sexshop waar veel leuke aanbiedingen te vinden zijn.

In onze shop hebben wij een ruim assortiment aan sexartikelen, BDSM, SM, Chirurgische staal, Sexmachines, Mega Dildo's, Buttpluggen, Glijmiddelen, Lingerie, Lak en Latexkleding, kunstvagina's, tril- eitjes voorbindpenisen, cockringen, krachtige vibrators, kunstborsten, pruiken, stimulerende middelen, glijmiddelen. Wij kopen altijd de nieuwste artikelen in en proberen ons op deze manier te onderscheiden. Er is altijd iemand aanwezig die u eventuele vragen kan beantwoorden.

Huisregels

Om het gezellig te houden hebben wij enkele huisregels waaraan wij onze bezoekers willen houden.
Het reglement is verkrijgbaar bij de balie, deze regels draaien allemaal om respect.

De belangrijkste regels staan hieronder:

- Alcohol- en drugsgebruik zijn niet toegestaan in de bioscoop, wij zijn geen horecagelegenheid

- Gratis Sex geen probleem, Prostitutie is niet toegestaan.

Bekijk hier alle huisregels

Betaalmogelijkheden

  • Pin
  • Creditcard
  • Contant

Heeft u Vraag we horen het Graag

Heeft U een vraag, suggestie of klacht. info@erotheekbioscoop.nl,