Doorgaan naar inhoud

Bezoekersinformatie

Bezoekersinformatie

Erotheek Schiedam is gelegen in Schiedam, en is wel de meest bekende sexbioscoop in regio. In de sfeervolle bioscoop zijn twee zalen aanwezig. Ook vind je bij ons privecabines, relax- en speelruimtes, glory-holes en een uitgebreide sexshop. De entreeprijs is € 15,-, dames hebben gratis entree. Een gezellig avontuur voor stelletjes, homo's, hetero's, bi's, transgenders en iedereen die hier buiten valt. Bij ons is iedereen van harte welkom.

Filmprogramma

Het filmprogramma loopt van maandag t/m zondag en wordt wekelijks op maandag en donderdag vernieuwd. De films worden non-stop achter elkaar vertoond over 2 zalen. Elke week zijn er drie nieuwe hetero- en homofilms, welke in aparte zalen te zien zijn.

Onze openingstijden zijn als volgt:

Maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 21.00 uur

Zaterdag: 10.00 tot 20.00 uur

Zondag: 12.00 tot 17.00 uur

Bereikbaarheid

Sexbioscoop Erotheek Schiedam ligt centraal in het centrum van Schiedam, op steenworp afstand van Winkelcentrum Nieuwe Passage. Vanuit diverse richtingen is het gemakkelijk te voet of per fiets of met de auto te bereiken. Bezoekers van de Erotheek mogen gratis parkeren op het eigen parkeerterrein aan de achterzijde van de winkel.

Vanaf Station Schiedam Centrum duurt de wandeling naar Sexbioscoop Erotheek Schiedam zo'n 20 minuten. Vanuit de bushalte KOEMARKT, waar vele lijnen van de stads- en streekvervoer stoppen, duurt de wandeling 3 minuten. Vanaf de tramhalte KOEMARKT duurt de wandeling net iets langer met 5 minuten.

Winkel

De sexshop buiten de filmzaal is dagelijks geopend. In onze shop hebben wij een ruim assortiment aan BDSM, SM, Chirurgische staal, Sexmachines, Mega Dildo's, Buttpluggen, Glijmiddelen, Lingerie, Lak en Latex artikelen. Uiteraard vind je bij ook diverse andere erotische artikelen.

Huisregels

Om het gezellig te houden hebben wij enkele huisregels waaraan wij onze bezoekers willen houden.
Het reglement is verkrijgbaar bij de balie, deze regels draaien allemaal om respect.

De belangrijkste regels staan hieronder:

- Alcohol- en drugsgebruik zijn niet toegestaan in de bioscoop, wij zijn geen horecagelegenheid

- Prostitutie is niet toegestaan

Bekijk hier alle huisregels

Betaalmogelijkheden

  • Pin
  • Creditcard
  • Contant

Heeft u klachten?

Uw klachten worden serieus genomen, heeft u een klacht meld deze dan bij ons.
Stuur uw klacht naar info@erotheekbioscoop.nl, dan kunnen wij proberen om deze op te lossen.